Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Impreuna in lupta impotriva discriminarii

Share This Post

Comunicate / Uncategorized

SPOTURI TV despre nondiscriminare

SPOTURI TV despre nondiscriminare

In octombrie, in cadrul campaniei de promovare a nondiscriminarii in Harsova am lansat oficial, cu difuzare pe Neptun TV, 5 spoturi TV menite sa arate ca toti meritam o viata mai buna sub sloganul “Impreuna pentru o viata mai buna, impreuna in lupta impotriva discriminarii”.

In spoturi nu apar actori profesionisti, unele replici sunt rostite mai apasat, altele nesigur, insa toate sunt sincere si autentice, pentru ca protagonistii sunt oameni reali din Harsova si chiar beneficiari ai proiectului ADMIS.

Va invitam sa le vedeti, aici.

*Campanie de promovare a nondiscriminarii si a valorilor culturale ale persoanelor de etnie roma, precum si a importantei dialogului intercultural in comunitatea din Harsova, derulata in cadrul proiectului ADMIS – Măsuri integrate pentru categorii defavorizate din zona de Vest a orașului Hârșova, județul Constanța (POCU/18/4.1 Cod SMIS 101308), cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Proiectul este implementat de Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor (Aliat), împreună cu partenerii săi, Primăria HârșovaScoala Gimnazială Nr 1 HarșovaGradinita Tic Pitic Harsova și Asociatie Brahma, cu un buget total de 23.256.837,99 de lei, din care 19.768.312,29 lei reprezintă contribuția financiară a Uniunii Europene.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please wait...

Abonati-va la noutati

Doriti sa fiti anuntat de fiecare data cand publicam informatii noi? Introduceti adresa de email

Privacy Policy Settings