Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Impreuna in lupta impotriva discriminarii

Share This Post

Comunicate / Evenimente / Uncategorized

Actiune de caritate a beneficiarilor ADMIS in comunitatea defavorizata din Harsova

Actiune de caritate a beneficiarilor ADMIS in comunitatea defavorizata din Harsova

Joi si vineri (24 si 25 octombrie 2019) am avut doua zile pline si frumoase la Harsova, care ne-au umplut de energie, ca atunci cand faci bine.

In afara de workshop-ul social, care ne-a aratat cat de importanta este comunicarea intre actorii din comunitatea locala, am pregatit impreuna cu beneficiarii nostri o actiune etnogastronomica de caritate.

Beneficiarii ADMIS inclusi in activitatea de promovare a nondiscriminarii in Harsova au aratat in fapte ce inseamna Respect. Egalitate. Diversitate, principiile nondiscriminarii, si ca impreuna ne e mai bine, printr-o actiune umanitara in orasul lor: am pregatit impreuna prajituri, pe care le-am impartit cu inima deschisa unor cazuri sociale din Harsova, oameni si mai saraci decat ei.

Asa au invatat ca in comunitate ne ajutam intre noi, asa cum ei sunt sprijiniti sa ii sprijine la randul lor pe altii. Aceasta tema a fost apoi discutata vineri la Clubul Femeilor, alaturi de specialistii de la┬áAsociatie Brahma, iar beneficiarii nostri deja vor sa pregatim o noua actiune similara in comunitate. Suntem tare mandri de ei­čĹî­čÄë!

*Campanie de promovare a nondiscriminarii si a valorilor culturale ale persoanelor de etnie roma, precum si a importantei dialogului intercultural in comunitatea din Harsova, derulata in cadrul proiectului ADMIS – M─âsuri integrate pentru categorii defavorizate din zona de Vest a ora╚Öului H├ór╚Öova, jude╚Ťul Constan╚Ťa (POCU/18/4.1 Cod SMIS 101308), cofinan╚Ťat din Fondul Social European prin Programul Opera╚Ťional Capital Uman 2014-2020.

Proiectul este implementat de Alian╚Ťa pentru Lupta ├Ämpotriva Alcoolismului ╚Öi Toxicomaniilor (Aliat), ├«mpreun─â cu partenerii s─âi,┬áPrim─âria H├ór╚Öova,┬áScoala Gimnazial─â Nr 1 Har╚Öova,┬áGradinita Tic Pitic Harsova┬á╚Öi┬áAsociatie Brahma, cu un buget total de 23.256.837,99 de lei, din care 19.768.312,29 lei reprezint─â contribu╚Ťia financiar─â a Uniunii Europene.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please wait...

Abonati-va la noutati

Doriti sa fiti anuntat de fiecare data cand publicam informatii noi? Introduceti adresa de email

Privacy Policy Settings