Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Impreuna in lupta impotriva discriminarii

Share This Post

Evenimente / Newsletter

Workshop social nr 1 – 24 oct 2019, ora 13.00, Harsova

Workshop social nr 1 – 24 oct 2019, ora 13.00, Harsova

Joi, 24 octombrie 2019, de la ora 13.00, va avea loc primul workshop social din campania RED (Respect, Egalitate, Diversitate in Harsova) de promovare a nondiscriminarii – „Cum isi apara intreaga comunitate copiii, indiferent de nationalitate sau etnie”, la sediul Centrului Comunitar ADMIS din Strada Scolii nr. 14 A, Harsova.

Evenimentul isi propune sa aduca la aceeasi masa beneficiari ai proiectului ADMIS, membri ai comunitatii din zona de vest a orasului Harsova si reprezentanti ai institutiilor publice locale (Politia Locala, Directia de asistenta sociala si protectia copilului), precum si specialisti. Acestia vor discuta despre problematica actuala a cazurilor de violenta asupra copiilor si ce pot face parintii pentru a preveni astfel de situatii, cum sa identifice agresorii, cum sa-si educe copiii, dar si despre importanta ca intreaga comunitate sa intervina si sa nu sprijine nicio forma de agresiune, indiferent ai cui sunt copiii sau din ce categorie provin.

*Campania RED de promovare a nondiscriminarii si a valorilor culturale ale persoanelor de etnie roma, precum si importanta dialogului intercultural in comunitatea din Hirsova se deruleaza in
cadrul proiectului ADMIS – Măsuri integrate pentru categorii defavorizate din zona de Vest a orașului Hîrșova, județul Constanța, implementat de Aliat împreună cu partenerii săi, Primaria Orasului Harsova, Scoala Gimnazială Nr 1 Harșova, Gradinita Tic Pitic Harsova și Asociatie Brahma (POCU/18/4.1 Cod SMIS 101308).

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014- 2020 si are alocat un buget total de 23.256.837,99 de lei.
Prin acest proiect, 600 de persoane aflate în risc de sărăcie, din zona de Vest a orașului Hârșova, beneficiază timp de trei ani, până în septembrie 2020, de un set complex de măsuri de sprijin și de servicii integrate ce vizează întreaga familie, menite să le îmbunătățească viața. Vorbim de măsuri de ocupare pe piața muncii, sprijin antreprenorial pentru a-și deschide și gestiona propria afacere, inclusiv microgranturi, servicii educaționale pentru copii și părinți, servicii medico-sociale, de îmbunătățire a condițiilor de trai, juridice, precum și activități privind combaterea discriminării.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please wait...

Abonati-va la noutati

Doriti sa fiti anuntat de fiecare data cand publicam informatii noi? Introduceti adresa de email

Privacy Policy Settings